Tarih: 12 Haziran 2024

DOT, Görsel Efekt Süpervizörü Emin Urundaş'ı ağırladı

Geçtiğimiz günlerde, Dijital Oyun Tasarımı Bölümü, sektörün önemli VFX süpervizörlerinden Emin Urundaş'ı ağırladı. Emin Urundaş, gerçekleştirdiği bilgilendirici sunumuyla katılımcılara görsel efekt dünyasına dair önemli bilgiler aktardı.

Sunumda Türkiye'nin görsel efekt alanındaki konumu, AE ve Nuke arasındaki genel farklar, NukeX ile compositing'e genel giriş ve Nuke ile UE5 Bridge kullanılarak gerçekleştirilen örnek projeler ele alındı. Etkinliğe katılım gösteren tüm Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, sektördeki yenilikler ve uygulamalar hakkında değerli bilgiler edinme fırsatı buldu.

Etkinliğe katılım sağlayan tüm öğrencilere ve alanında uzman olan Emin Urundaş'a teşekkür edilerek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin öğrenme ve yaratıcılık süreçlerine önemli katkılar sunduğu vurgulandı.

Emin Urundaş Etkinliği (4)Emin Urundaş Etkinliği (3)Emin Urundaş Etkinliği