Tarih: 11 Mart 2019

Mimarlık Öğrencilerimiz Projelerini Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e Sundu

Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz bitirme projesi kapsamında hazırladıkları Kartal ile ilgili kentsel tasarım projelerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.
Bitirme projesi sunumlarına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Doğuş Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semih Eryıldız ve çok sayıda Kartal Belediyesi birim müdürü ve akademisyen katıldı. Yaklaşık 3 saat süren sunumlarda, 120 Mimarlık öğrencisi gruplar halinde Başkan Altınok Öz’e ve tüm ekibine Kartal ile ilgili hazırladıkları kentsel tasarımları tanıttı. Sunumlarda, öğrenciler hazırladıkları maketler eşliğinde projelerini detaylı olarak anlattı.