stf-ust-bant
Tarih: 26 Nisan 2019

GİT Bölümünden İznik’de “Söyleşi, Sinema Atölyesi ve Film Gösterimi”

Doğuş Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2018-2019 Eğitim Yılı "Sosyal Sorumluluk" projesi olarak 29 Nisan 2019 tarihinde "Kent ve Sinema" başlıklı "Söyleşi, Sinema Atölyesi, ve Belgesel Film Gösterimi"ni kapsayan uygulamaya dayalı bir günlük program planladı. Üniversitemizin tanıtımının da yapılacağı bu geniş kapsamlı etkinlikte; Prof.Dr. Funda Savaş Gün, Dr. Öğretim Üyesi Sami Çöteli ve Arş.Gör.Ahmet Haluk Manav'ın katılacağı "Kent ve Sinema" içerikli söyleşi, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Bülbül'ün eserlerinden oluşan belgesel film gösterimi ve söyleşi, tekniker Mehmet Çilingir'in katılacağı çekim tekniği uygulamaları aşamaları gerçekleştirilecek ve öğrencilerin ortaya koydukları filmin sunumu yapılacaktır. Üniversitemiz, "Çocuklar Hepimizin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği", İznik Milli Eğitim Müdürlüğü, İznik Anadolu Lisesi işbirliği ile gerçekleşecek olan program lise 3.ncü sınıf öğrencilerine yöneliktir.